БАСФ представи пред земеделците от Добруджа решенията за новата кампания

Среща на на тема "Старт на Добив Плюс в житни и рапица за 2016-2017 г." се проведе в Добрич. Събитието бе организирано от БАСФ и премина при голям интерес от страна на земеделците от Добруджа в ресторант "Разиденция".

БАСФ представи пред земеделците от Добруджа решенията за новата кампания



Николай Николов - регионален търговски мениджър на БАСФ за Североизточна България представи най-добрите продукти, подходящи за житните култури и рапица, техните предимства и търговските предложения на компанията за сезона. БАСФ следи постоянно какво се случва по полетата и като лидер на пазара на растителната защита е в крак с новостите при болестите по растенията и предлага на стопаните най-добрите решения, за да могат те да постигнат по-високи добиви.

"Кинто Плюс" е уникален и по-висок клас продукт, защото за разлика от другите обеззаразители на пазара, съдържа две активни вещества - прохлораз и тритиконазол, за едновременен контрол на всички болести. "Кинто плюс" е лесен за употреба - една доза за всички житни култури. Продуктът притежава контактно, проникващо и системно действие, което води до отличен контрол върху болестите, а двете активни вещества имат способността да унищожават и патогените в почвата, намиращи се около зърната.

Фунгицидът "Систива" е уникална иновация от БАСФ. Той е първият продукт за третиране на семена срещу листни заболявания и болести по време на вегетация. "Систива" е първият фунгицид, който не се пръска. Използва се основно при ечемика, но е подходящ и за пшеница. При първата му година по полетата на Добруджа резултатите вече са на лице и навсякъде, където е използван, се отчитат по-високи добиви, например от 820 на над 880 кг. от декар пшеница. БАСФ предалага промо пакет за ечемик - "Систива" + "Премис".

Лидерът на пазара предлага и пълно портфолио за рапица. "Клеранда" доказано се справя и с най-трудните плевели - лепка, лайка, мак, здравец, власатка. "Клеранда" е революционна технология на революционна цена - 11 пакета на цената на 10.

Основното предимство на "Бутизан" е отличната фотостабилност, а до 15 септември хербицидът е в промиция - 15% отстъпка. За всеки третиран декар с "Бутизан" земеделците получавт 5% по-ниска цена за "Стратос ултра".