Неделен брънч в комплекс "Рекар"

Неделен брънч или закуска, преминаваща в обяд на открито

Неделен брънч в комплекс "Рекар"



Нова възможност за една по-различна неделя - това предлага комплекс „Рекар” в град Добрич. Стрелбище, конна база, хотел, заведение, парк за игри на открито, организирани пейнтбол игри... все атрактивни предпоставки за истински забавления!

Неделният брънч е нов подход за привличане на клиенти – презентация и дегустация на храни и напитки, произведени в нашия град и региона. Интересен начин да покажеш на потенциалните си клиенти колко далеч в своето собствено развитие можеш да погледнеш. Точно това прави екипът на комплеса, чрез интересни инициативи планира да „завладее” свободното време на добричлии.

За конкретния брънч, който със сигурност е само началото на поредица интригуващи събития, всички тръпнат в очакване. Първият по рода си, не само в комплекса, но и в града. Интересно събитие, както за участниците – местни производители на месо, млечни продукти, мед, десерти, тестени изделия и всякакви други вкусотии, така и за всички от екипа на комплекса. Имат поставени високи цели, които да гонят – само и много доволни клиенти!

Не се колебайте, бъдете част от иновативния подход за развитие на комплекс „Рекар”!

На 31.07 (тази неделея) бъдете гости, вие и вашите семейства и приятели, на това интересно събитие, погъделичкайте егото си, като бъдете готови да хапнете и оцените по достойнство разнообразието от био бродукти, които ще бъдат представени. Не на последно място трябва да остане и информацията за това, че организаторите са помислили и за допълнителни забавления – музикална програма, която ще изнесат възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридкси” с ръководители Милена Пеева и Борислав Капитанов, както и демонстрация на конна езда. Всеки присъстващ ще може да изпробва своите умения по стрелба с пейнтбол пушка и езда.