Общината даде 200 стълба за реклама на Добруджа 07

Община Добрич ще предостави безвъзмездно за 5 години 200 стълба от градската осветителна мрежа на волейболен клуб Добруджа 07 за поставяне на рекламни знамена.

Общината даде 200 стълба за реклама на Добруджа 07

Това реши на своето редовно месечно заседание Общински съвет - град Добрич. Предложението бе внесено за гласуване от председателя на общинския съвет Иво Пенчев, след постъпило такова искане от президента на Добруджа 07 Галин Господинов. От клуба желаят стълбовете да са по булевардите 25-ти Септември, Добруджа и Добричка епопея и улиците Отец Паисий и Батовска.




Това ще подпомогне волейбола в град Добрич, който е любим на жителите му и ще допринесе за устойчивото развитие на проекта Добруджа 07, посочва Галин Господинов.

Участието в Шампионската лига налага търсенето на още споснори, а възможността за допълнителна реклама чрез осветителните стълбове ще улесни намирането им, без да са необходими финансови средства от страна на общината.

Всички 33-ма съветници в залата подкрепиха идеята, която не е прилагана до сега.

Председателят на общинския съвет Иво Пенчев призова и другите спортни клубове в Добрич да се възползват от тази възможност за реклама на своите спонсори.

Общо 1400 са стълбовете от градската осветителна мрежа.