Добруджа гостува на Септември в събота

Областното дерби ще започне в 18.00 часа на стадиона в град Тервел.

Добруджа гостува на Септември в събота

В събота, 23 юли, футболистите на Добруджа ще изиграят втората си контрола. Съперник ще бъде друг представител на Североизточната трета лига - Септември (Тервел). Срещата ще започна в 18.00 часа.



Седмица след това жълто-зелените ще премерят сили с Лудогорец 2, като най-вероятно мачът ще бъде в Добрич.

На 6 август Добруджа ще изиграе последна проверка преди началото на първенството. Тогава Септември (Тервел) ще върне визитата и ще гостува в Добрич.

Старши треньорът на Добруджа Стефан Славов договаря още една контрола - следващата или по-следващата сряда отборът ще гостува на Шумен или Светкавица (Търговище). Припомняме, че в първия си мач това лято Добруджа победи юношите старша възраст на Черно море (Варна) с 3:1 с попадения на Кристиян Петков и Даниел Граматиков, и автогол.

Тимът продължава своята подготовка с група от 25 футболисти. Симеон Митев, който през май завърши Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски", е решил да учи за висше образование и да се концентрира върху следването. В първите кръгове на сезона, до началото на учебната година, досегашният капитан на юношите старша възраст на Добруджа ще играе за Септември (Тервел).