Не пуснаха Алексей на юбилeя на школата, където е учил

Алексей Петров остана пред вратите на полицейската школа, където е учил, защото не беше допуснат на юбилея на училището. Петров вини Цветан Цветанов за тази конфузна ситуация.

Не пуснаха Алексей на юбилeя на школата, където е учил
Бившият възпитаник на полицейската школа в Пазарджик Алексей Петров днес не беше допуснат в двора на училището, което отбелязана своята 40-годишнина.

Според Петров, заповедта за това е издадена от министър Цветанов. Алексей Петров е випусник на школата от 1981 г. Той ядосано коментира ситуацията. „Цветанов и Борисов с глупостите си постоянно попадат в собствените си капани. Както направиха Гуцанов кмет на Варна, сега полагат усилия да стана президент."- заяви нароченият за глава на Октопода.

Според министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, хора като Алексей Петров са потъпкали честта на пагона.

„Трябва да правим разграничаване за тези, които работят за държавата, които не са преминали от другата страна на барикадата, и когато вчера е приключил, защото вчера беше срокът за приключване на предявяването на обвинението за рекет, за изнудване и за опит за убийство, сами разбирате, че няма как да бъде част от официалните гости на този юбилей", коментира вътрешният министър. Той е категоричен, че не трябва да бъдат толерирани  хора, които са преминали от другата страна на барикадата.