Марешки започва да изгражда чиста и свята република от Добрич

В четвъртък от 18:30 ч. в Добрич, в хотел "България", ще се проведе първата структура на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република".

Марешки започва да изгражда чиста и свята република от Добрич

Веселин Марешки обяви, че прекратява участието си в напреварата за Президент на Република България, за да може да се концентрира върху родолюбивото и партиотично дело - разбиването на картела в горивата. Излизайки от президентската кампания, Марешки сподели, че ще има възможността да успокои "неспокойния" дух на тези, които считат, че си прави безплатен пиар и да се концентрира върху това да прави добро за хората.



Националното Освободително Движение "За чиста и свята република" ще направи своите комитети във всички големи областни градове в следващите няколко месеца. След това и в по-малките населени места, докато не се обхванат всички българи, които чувстват, че имат нужда от справедлив избор, свобода и нормално бъдеще.

Идеята на това движение е да бъде реална алтернатива на продажните и лъжливи анонимни политици, на корупцията, на бездарието, на безсмислието, на безбъдещето, заяви Марешки, който ни увери че ще насочи усилията си към следващите парламентарни избори през 2018 година, защото без реална власт няма да успее да пребори напълно и безвъзвратно всички картели.

Вярвам, че е време за Освобождение, ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип - свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем, заяви Веселин Марешки.