2 дни рок и метъл в Каварна, 10 банди на феста тази година

Хедлайнери са групата на легендарния китарист Аксел Руди Пел и звездната формация Avantasia.

2 дни рок и метъл в Каварна, 10 банди на феста тази година

Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, ще се проведе тази събота и неделя, 2 и 3 юли. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Продажбата на билети на място ще започне на 1 юли на обяд. Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева. На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12.00 часа на 1 юли. Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.



Ето и редът и часовете на излизане на бандите:

2 юли - събота

E-an-na – 17.00 ч.

Odd Crew – 17.50 ч.

Varg – 18.50 ч.

Therion – 20.10 ч.

Axel Rudi Pell – 21.55 ч.

3 юли - неделя

Tiarra – 17.00 ч.

Last Hope – 17.50 ч.

Myrath – 18.50 ч.

Soilwork – 20.10 ч.

Avantasia – 21.55 ч.

Повечето групи ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Аксел Руди Пел ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

Тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

Зрителите под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена от охраната на входа на стадион “Калиакра” или свалена от сайта www.loudconcerts.com. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.