Със сплав от младост и опит Добруджа атакува първото място

23 футболисти участваха в първата тренировка за сезона. В отбора остават класни играчи като Даниел Граматиков, Тодор Колев и Георги Станчев. Подготовка с отбора започна бившият футболист на Левски Боян Илиев.

Със сплав от младост и опит Добруджа атакува първото място



Това бе първата тренировка за Стефан Славов като старши треньор на Добруджа. Негови помощници ще бъдат Светослав Кръстав и Николай Радомиров, който ще бъде играещ треньор на вратарите.

Като сплав от млади и опитни футболисти определи състава новият старши треньор Стефан Славов. Той обаче отбеляза, че тази група не е окончателна и предстоят промени - очакват се още нови попълнения, а някои от започналите подготовка с отбора може да не останат.

Общо 23 футболисти участваха в първото занимание. От пролетния състав, който допусна само 2 загуби в Б група, остават Даниел Граматиков, Тодор Колев, Георги Станчев - Гонзо, Александър Йовчев, Стефан Иванов.

От Интер са привлечени Танер Надир, Даниел Димитров и Денис Кадир.

На "Дружба" днес бе и игралият в А група за Левски, Спартак (Варна) и Локомотив (Пловдив) Боян Илиев. Халфът е на 33 години и за последно е играл в Кипър.

С отбора ще тренират и четирима юноши на 16-17 години, които се завръщат в родния си Добрич от школите на Лудогорец и Черно море.

На утрешната тренировка се очаква едно познато име - Иван Иванов. Защитникът бе в състава на Добруджа, който преди 2 години остана на 2 гола от класиране в А група. Бившият юношески национал през миналия сезон игра за Оборище (Панагюрище) и е приел поканата на Стефан Славов отново да защитава жълто-зеления екип.

Отборът ще тренира ежедневно както през подготвителния период, така и през сезона. Независимо, че Добруджа ще бъде в аматьорския футбол, ще работим и ще се готвим професионално, категоричен е Стефан Славов.