Деца от 7 държави се включват в турнирите по тенис Royal cup 2016 в Албена

Тенисисти от 7 държави – Русия, САЩ, Румъния, Украйна, Кипър, Англия и България, са се записали за участие във второто издание на международните турнири по тенис Royal cup 2016 за момичета и момчета до 12, 13 и 14-годишна възраст.

Деца от 7 държави се включват в турнирите по тенис Royal cup 2016 в Албена

Срещите ще се проведат на кортовете на тенис центровете „Калиопа” и „Сенди Бийч” във ваканционно селище Албена и са под патронажа на Симеон Сакскобургготски и неговото семейство.



През май бяха излъчени шампионите до 9, 10 и 11-годишна възраст.

Заявка за участие в предстоящите турнири от 23 до 26 юни са подали 60 тенисисти.  Призьорите ще получат красиви купи от община Балчик и Албена АД. Първенците и финалистите в отделните възрастови групи и полове ще си тръгнат от царския турнир и с таблети от Виваком. Домакините отново са подготвили парти за участниците с аниматори, вкусна торта и други изненади. Двубоите ще се играят с топки Баболат, осигурени от фирма Есен, която е официален представител на световноизвестната тенис компания за България. В навечерието на турнира Сакскобургготски изпрати до всички участници, родители, треньори и организатори своите сърдечни пожелания, като изрази задоволство, че още във второто издание интересът към турнира се разраства.