Спипаха пияни шофьори в Добрич, Каварна и Пчеларово

В събота в областта са хванати трима почерпени водачи. Те са задържани за 24 часа. По всеки от трите случая е образувано бързо полицейско производство.

Спипаха пияни шофьори в Добрич, Каварна и Пчеларово

Около 18.55 часа на 4 юни по ул. "Отец Паисий" е извършена проверка на лек автомобил "Фолксваген" с варненска регистрация. При извършената проба за употреба на алкохол е отчетено наличието на 1,83 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И. П. (67 г.) от град Добрич.

Около 06.20 часа същия ден в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил "Сеат" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 2,05 промила в издишания от шофьора въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р. Д. (28 г.) от град Каварна.

На 4 юни, около 22.30 часа, в село Пчеларово е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация. При извършената проверка с дрегер са отчетени 1,71 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б. Б. (39 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.