Академия ,,Патиланци“ осмисля лятото на децата от Тошево

На 6-ти юни (понеделник) ще бъде дадено началото на най-дълго чаканото лятно училище в град Генерал Тошево – Лятна академия "Патиланци"

Академия ,,Патиланци“ осмисля лятото на децата от Тошево

Организираното сезонно училище ще се проведе за шеста поредна година и чрез разнообразната си дейност цели да осмисли свободното време на малчуганите от града и селата. Те ще могат да се забавляват, да спортуват, да творят, да пътуват и разбира се – да получават поощряващи награди. Стартът на забавното лято, който ще се проведе с празнично тържество в понеделник в двора на Центъра за работа с деца, ще бъде официално даден от кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров.





С откриването на Лятна академия „Патиланци” започва незабравимото лято за децата от община Генерал Тошево. За поредна година те ще имат възможност да покажат своите таланти в областите на танца, песните и изкуствата.

До момента са записани над 50 деца, като очакванията на Център за работа с деца са до края на месец юни техният брой да се увеличи.

Записването става след подаване на заявление от родител в Център за работа с деца на адрес: гр. Генерал Тошево, ул. "Георги С. Раковски" № 14; телефон за връзка: 0885/669 915.