Добруджа приема Спартак (Варна) в спор за бронзовите медали

Решени сме да спечелим този мач, както и цялата плейофна серия, категоричен е Георги Андреев - президент и треньор на хандбален клуб Добруджа.

Добруджа приема Спартак (Варна) в спор за бронзовите медали

Добруджа и Спартак (Варна) са съперници на плейофа за 3-4 място в мъжката А хандбална група. Те загубиха на 1/2-финалите съответно от Фрегата (Бургас) и Локомотив (Варна).




Форматът на малкия финал е 2 от 3. Първият мач от серията е утре, събота, от 18.00 часа в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрители е свободен. След седмица е мачът във Варна. Ако се стигне до решителна трета среща, тя ще бъде в Добрич, заради по-предното класиране на жълто-зелените през редовния сезон.

Все още в отбора има съжаление, че не сме на финал, но това ни амбицира да спечелим бронзовите медали, за целта излизаме за победа в мача утре, заяви Георги Андреев - президент и треньор на Добруджа.

Той няма да може да разчита в оставащите до края на сезона мачове на контузения вратар Исмет Хаджиев и лявото крило Живко Георгиев, който е в чужбина. Всички останали хандбалисти на Добруджа са здрави и се готвят пълноценно за предстоящото домакинство на Спартак (Варна).

Припомняме, че през последните 9 години отборът от Добрич спечели 2 пъти златните, 4 пъти сребърните и 2 пъти бронзовите медали в мъжката А хандбална група.