GS СТРОЙМАРКЕТ ДОММАКС празнува 1 година

По случай 1 година от откриването на новия формат GS Строймаркет Доммакс в Добрич, стартира специална промоция

GS СТРОЙМАРКЕТ ДОММАКС празнува 1 година

„МЕСЕЦ НА КЛИЕНТА, ВСЯКА СЕМИЦА -20 %.“




Инициативата на компанията ще се проведе от 16 май до 12 юни 2016 г . В този период всички клиенти ще могат да използват отстъпката в различни категории продукти както следва:

 

16.05-22.05 – фаянс, теракот и гранитогрес; шкафове за баня, мивки за баня,  смесители, санитарна керамика; душ кабини и паравани, аксесоари за баня

23.05-29.05 – хавлии, халати, спално бельо, възглавници олекотени завивки, одеала, килими и тапети 

30.05-05.06  -електроинструменти Raider

06.06-12.06 – електроинструменти Bosch

Промоционалната отстъпка се начислява върху обявената цена на етикета и се получава на каса. Единствено продуктите в акция не участват в промоцията.

 

С богатото си продуктово портфолио от над 20 000 артикула, фирмата отново доказва, че не спира да предлага на своите клиенти най-добри и изгодни оферти за дома и градината, както и да подобрява качеството на обслужване. Магазинът в Добрич е първият от този формат във веригата GS Строймаркет изграден с изцяло нов модерен облик и концепция.

Освен специално подбраните категории продукти, за празника компанията ще зарадва своите клиенти с допълнителни подаръци и томболи, осигурени от електроинструменти Raider и Bosch. 

GS Строймаркет Доммакс не забравя и най-малките. Компанията обещава страхотен празник с много игри на открито, забавления,  подаръци и весело настроение на 04.06.2016 от 11:00 часа. Празникът ще се проведе на детска площадка „Дар“/зад бивше кино Родина/, изцяло възстановена и реконструирана от GS Строймаркет преди една година.

Подарете си един празничен месец с неустоимите предложения от GS Строймаркет Доммакс !