Добруджа приема Фрегата (Бургас) в битка за класиране на финал

Мачът между последните шампиони на България е в неделя, 15 май, от 15.00 часа в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрителите е свободен.

Добруджа приема Фрегата (Бургас) в битка за класиране на финал

Добруджа е домакин на Фрегата (Бургас) във втория мач от 1/2-финалните плейофи в мъжката А хандбална група. Срещата е в неделя от 15.00 часа в зала "Русалка". Първият мач в Бургас бе спечелен от Фрегата с 27:24. Форматът на серията е 2 от 3. При успех за домакините от Добрич, ще се стигне до трети мач на 18 май в Бургас.




Целта ни да е победим в неделя пред нашите фенове, заяви Георги Андреев - президент и треньор на Добруджа.

Четирима от неговите състезатели през тази седмица участват в студентското първенство на България по хандбал. Джошкун Якубов, Веселин Станков, Златан Петров и Николай Костадинов днес играят финал за Шуменския университет срещу НСА.

Георги Андреев изрази надежда те да се завърнат от София без контузии, за да може да разчита на пълен състав срещу Фрегата в неделя.

Съперници в другия 1/2-финал са варненските Локомотив и Спартак, съответно първи и четвърти за редовния сезон в мъжката А хандбална група, като първият мач между тях бе спечелен от железничарите.