Добруджа се готви да продължи доброто представяне и да добави нови 3 точки по пътя към целта

Отборът от Добрич се намира в отлична форма, като е непобеден в последните си 7 мача - 4 победи и 3 равенства.

Добруджа се готви да продължи доброто представяне и да добави нови 3 точки по пътя към целта

В мач от 27 кръг на Б група в събота, 7 май, от 18.00 часа Добруджа приема Пирин (Разлог) на стадион "Дружба" в Добрич. С 29 точки домакините са на 13-ото място, което все още не е ясно дали в края на сезона ще се окаже спасително. Пирин (Разлог) е девети с 33 точки.




Няма наказани футболисти на Добруджа за предстоящия мач. Под въпрос е участието единствено на нападателя Георги Станчев, заради травма.

Футболистите тренират с настроение след добрата игра в Русе, сподели помощник-треньорът Стефан Славов. Те трябва да излязат пределно мобилизирани, да проявят воля и характер, за да се поздравим с успех, смята Стефан Славов.

Трите точки са изключително важни и за двата отбора, Пирин има трудна програма до края и също е застрашен, отбеляза помощник-треньорът на Добруджа. Под ръководството на бившия треньор на Левски Николай Митов съперникът играе красив футбол, с бързи контраатаки, разполага с бързи флангови футболисти, сподели впечатленията си Стефан Славов.

Той апелира към феър плей отборите в Б група, които не се борят за оставане или влизане в А. Получават се странни резултати, заяви Стефан Славов.

На днешната традиционна пресконференция на отбора той коментира и акуталната тема на седмицата - подадените от Добруджа документи за А група. Участието във Висшата лига ще е голям плюс за отбора и града, но първата крачка към него е оставането в Б група - това е най-важното на този етап, отбеляза Стефан Славов. Време е европейски град като Добрич да се сдобие с европейски стадион, призова той.