Добруджа се готви в пълен състав за четвърта поредна победа

От началото на седмицата Георги Купенов тренира със своите съотборници.

Добруджа се готви в пълен състав за четвърта поредна победа

Добруджа приема Септември (Симитли) в събота, 23 април, от 17.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич в мач от 25 кръг на Б група. След 3 поредни победи и само 1 загуба през пролетта жълто-зелените вече са само на точка от чертата и при победа в предстоящата среща най-вероятно ще се изкачат до спасителните места. Септември (Симитли) е на последна позиция, на 8 точки зад Добруджа.




В лагера на домакините няма кадрови проблеми преди срещата - всички играчи са здрави, няма и наказани. От началото на седмицата тренира и Георги Купенов, като се очаква защитникът да бъде в групата за мача. Преотстъпеният от Ботев (Пловдив) юношески национал получи контузия на евроквалификацията срещу Белгия на 25 март.

Футболистите тренират с настроение след трите поредни победи, но и с мисълта, че не трябва да поценят отбора от Симитли, който според мен измамно е на последно място, защото е по-добър от Локомотив (Мездра), заяви Стефан Славов - помощник-треньор на Добруджа. В събота ни очаква много сериозна битка, добави той. Стефан Славов отбеляза, че Септември е много опасен в атака с офанзивни футболисти като Деян Христов и Владимир Каптиев.

Усещам, че публиката започна да вярва на тези млади момчета в Добруджа и благодаря на феновете, че ни подкрепят от първата до последната минута, сподели помощник-треньорът на добричлии.

След домакинството на Септември, на Добруджа предстои гостуване на Дунав. По програма 26-ият кръг е изтеглен за последния работен ден преди великденските празници - 28 април. От Добруджа и Дунав обаче желаят да създадат футболен празник за феновете от Добрич и Русе, като мачът се играе в почивен ден - в петък. Очаква се отговорът на БФС дали искането на двата отбора ще бъде уважено, обясни Стефан Славов.