Владимир Айтов: Очарован съм от Добрич, Добруджа и феновете

Всички в съблекалнята вярваме, че ще успеем да постигнем целта, за която сме се събрали - оставане в групата, заяви халфът.

Владимир Айтов: Очарован съм от Добрич, Добруджа и феновете

Готов съм на 100% за мача в събота и ще дам всичко от себе си, заяви Владимир Айтов. Той бе заменен в края на срещата с Локомотив (Мездра), но за щастие болката е била само моментна - обадила се е стара негова травма, която не му е попречила да тренира пълноценно тази седмица.




Очаквам срещу Септември (Симитли) да покажем поне играта от последните мачове, да се поздравим с победа и най-важното - да зарадваме публиката, коментира предстоящото тази събота ново домакинство на Добруджа Владимир Айтов.

В предишния кръг той ознаменува 20-тия си рожден ден с гол шедьовър във вратата на Локомотив (Мездра). Айтов откри резултата с воле от близо 30 метра, изпращайки топката неспасяемо в горния десен ъгъл. Той сподели, че ще се постарае да се разпише и тази събота, за да направи по тази начин подарък за рождения ден на майка си и да я зарадва.

Целта е отборът да победи и да се спасим, дали аз ще отбележа или някой друг не е от значение, добави халфът на Добруджа.

Владирмир Айтов премина от Ботев (Пловдив) в Добруджа през зимната пауза и има договор с клуба до лятото на 2017 година. Очарован съм от града, от обстановката, от отбора, от публиката, чувствам се много добре тук, сподели той.

В първите 4 мача през пролетта не играхме слабо, но ни липсваше увереност и шанс, за да ги спечелим вместо да завършваме наравно, първата победа обаче ни вдигна и представянето ни се подобри, обясни как се е стигнало да серия от 3 поредни победи Владимир Айтов.