Кметове и КРИБ връчват приза „Социално отговорна компания-партньор на Община за 2015 г."

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) съвместно с кметовете на общини Добрич-град, Генерал Тошево, Каварна, Шабла и областният управител на област Добрич за първа година официално ще връчат приза „Социално отговорна компания-партньор на Община за 2015 г".

Кметове и КРИБ връчват приза „Социално отговорна компания-партньор на Община за 2015 г."

Официалното връчване на призовете ще се проведе на 21 април 2016 г. от 14:00 ч. в парк - хотел "Изида", Градски парк "Св. Георги" в гр. Добрич.



Кметовете на общините сформираха специални комисии, които по зададени от КРИБ критерии определиха бизнес-компаниите с най-голям социален принос за развитието на съответните общини за изтеклата 2015 г. Областна управа Добрич също се присъедини към инициативата и определи компаниите с най-голям социален принос за областта.

Официални гости на събитието ще бъдат г-н Живко Табаков, съветник на министъра на туризма, областният управител на област Добрич Детелина Николова, зам. председателят на КРИБ г-н Димитър Димитров, директори на дирекции на Българската агенция за инвестиции и Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, директорът на областна дирекция „Земеделие”, кметове на общини и председатели на общински съвети, ръководители на регионални и общински структури в област Добрич.

По време на церемонията КРИБ ще връчи три специални награди.