Драго Йорданов се завръща на ринга с международна битка

Единственият професионален ММА боец от Добрич има 6 победи от 7 професионални срещи.

Драго Йорданов се завръща на ринга с международна битка




След близо 2 години отсъствие заради контузия, един от най-успешните спортисти на нашия град Драгомир Йорданов е готов да се завърне на ринга. Това ще се случи следващата събота, 23 април, в зала "Строител" в Пловдив. Драгомир Йорданов ще се изправи срещу молдовеца Чирхан Алексей в професионална ММА среща в категория до 77 кг. И двамата имат само по една загуба в досегашната си кариера. Драго е постигнал 6 победи от 7 професионални ММА срещи. Балансът на молдовеца е 3-1.

За последно ММА боецът от Добрич излезе на ринга на 28 юни 2014 година. Тогава Драгомир Йорданов спечели дебютния си меджународен мач - срещу украинеца Юрий Штембуляк, и сега се готви за втори успех над силен чуждестранен съперник.

Битките в Пловдив следващата събота започват още сутринта. 20 съотборници на Драго от клуб "Десант" - Варна ще участват на републиканското първенство по ММА за аматьори, на което ще бъдат излъчени националите за световното в Лас Вегас. След приключване на аматьорските срещи ще се проведат 4 професионални ММА битки. Предпоследният мач за вечерта ще бъде този между Драгомир Йорданов и Чирхан Алексей.