Ден на отворените врати на тема „Европейско финансиране за бизнеса през 2016 година” в Каварна

Областен информационен център – Добрич, организира „Ден на отворени врати“, който ще се проведе на 15 април от 10:00 часа в сградата на Община Каварна – ет. 1.

Ден на отворените врати на тема „Европейско финансиране за бизнеса през 2016 година” в Каварна

Събитието е част от Национална кампания „Успешни ЗАЕДНО“, която мрежата от 28 Областни информационни центъра в Република България изпълнява в периода от 22 март до 9 май. 



По време на кампанията ОИЦ – Добрич провежда „Дни на отворените врати“, на които предприятия с вече реализирани проекти с европейски средства са поканени да разкажат как проектът е подобрил работата им и да споделят с фирми и земеделски стопани, които нямат изпълнен проект опита и предизвикателствата, пред които са били изправени. Акцент ще бъде поставен върху представянето на финансовите инструменти.

По време на всички информационни събития, екипът на центъра представя пред присъстващите възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи възможности по програмите 2014-2020 г., включително и по Програмата за развитие на селските райони, Програмата за морско дело и рибарство и работа с финансови инструменти.