Николай Банков: Добруджа заслужава да остане заради Добрич и феновете

Имам желанието да остана в Добруджа и в следващите сезони, ако отборът има по-високи цели и амбиции, защото аз имам мои лични цели и амбиции и искам да вървя нагоре, сподели вратарят.

Николай Банков: Добруджа заслужава да остане заради Добрич и феновете

Опит, рутина и самочувствие не са достигнали на Добруджа вместо равенства да запишат победи в първите пролетни мачове, смята Николай Банков. Според него напрежението обаче не може да бъде оправдание. Ние сме професионалисти и трябва да можем да играем добре, независимо от важността на мача, отбеляза вратарят на Добруджа.




В събота от 17.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич ще гостува Оборище (Панагюрище) в мач от 22 кръг на Б група.

Очакванията на целия отбор са за победа, за 3 точки, които ще ни дадат по-голям шанс в борбата за оставане, заяви Николай Банков. Мисля, че мачът в събота няма да бъде лесен, но ще спечелим, важното е да вкраме 1 гол повече от съперника и да вземем трите точки - независимо дали с красива или грозна игра, сподели вратарят на Добруджа.

Оптимист съм за оставането в групата, заяви Николай Банков. Добруджа заслужава да е в професионалните групи, защото Добрич е футболен град и заради нашите верни фенове, които ни подкрепят на всеки мач в Добрич и навън, смята вратарят на отбора.

Той сподели, че битката за спасение е много специална за него, защото играе за своя роден клуб и своя роден град. От тук съм тръгнал, не съжалявам, че се върнах и изобщо не си и помислям, че ще изпаднем, заяви Николай Банков. Той изрази надежда, че Добруджа ще има по-големи цели в следващите сезони и ще продължи да играе за родния си клуб.