Времето в четвъртък

През следващото денонощие в Добрич ще бъде облачно и дъждовно. През нощта ще духа до умерен южен вятър, който през деня ще се преориентира от север и леко ще отслабне.

Времето в четвъртък

Максималните температури ще достигнат около 11 градуса, но в следобедните часове ще спаднат до около 6. Такова ще бъде времето и във вътрешността на региона. В крайморските общини ще преобладава слънчево време до обяд, а дневните температури ще достигнат 13 градуса. След обяд ще нахлува умерен северозападен вятър, а с него и дъждовна облачност. Минималните температури ще бъдат около 5 градуса.

В петък времето ще бъде променливо, като дъждът сутринта ще премине в мокър сняг. След обяд ще се изясни и валежите ще спрат. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури – около 7 градуса, минимални – около 2.

В събота ще бъде ясно и слънчево. Северният вятър ще продължи да отслабва, а в края на деня ще смени посоката си от изток. Максималните температури леко ще се повишат и ще бележат стойности около 10 градуса, минимални – около нулата.