НАП продава конфискувани имоти и вещи за над 600 хил. лв. в Североизточна България

Недвижими имоти и вещи, отнети в полза на държавата от съдилищата и Агенция „Митници“ на стойност 634 хиляди лева, обявиха на публична продан инспекторите по приходите от отдел "Държавни вземания" на НАП през месец март.

НАП продава конфискувани имоти и вещи за над 600 хил. лв. в Североизточна България

На търг, който ще се проведе на 28 март, данъчните са обявили за продан бар, кафе-аперитив, магазин за хранителни стоки и апартамент в Русе. Общата оценка на имотите в крайдунавския град е 320 892 лв.



В края на месец март ще се проведе друг търг, на който за продан са обявени къщи с дворни места в с. Дралфа, община Търговище и в добруджанските села Стефан Караджа и Ловчанци.

До края на месеца ще бъдат проведени и търгове, на които ще се предложат вещи, отнети и изоставени в полза на държавата от митнически и съдебни органи. На вниманието на купувачите са предложени леки автомобили, дънки, ръчни часовници, мобилни телефони и други вещи.

Повече информация за провежданите от НАП търгове може да се получи на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Софтуерът позволява на кандидат - купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.