Радо Димов: Продължаваме да се борим, пък каквото сабя покаже

Име още мачове, ще се стремим към победи в оставащите, за да наваксаме пропуснатото, заяви старши треньорът на Добруджа.

Радо Димов: Продължаваме да се борим, пък каквото сабя покаже

Изгубихме 2 точки, които заслужавахме с оглед показаното на терена като мобилизация и раздаване - така старши треньорът на Добруджа Радостин Димов коментира домакинското равенство на отбора с Ботев (Гълъбово) - 1:1. Той похвали футболистите си за старанието и че са желаели победата от първата до последната минута. Според Радо Димов липсата на опит и рутина в част от състезателите, които са играли по-малко през последните месеци, се е отразила на резултата в този мач. Ботев не ни изненада с нищо, за наше голямо съжаление изравниха при първия си удар във вратата, сподели наставникът на жълто-зелените. Той отбеляза, че се е наложило да направи 2 принудителни смени още преди второто полувреме - заради контузии играта напуснаха Владимир Айтов и Слави Сталев.



След този кръг Добруджа остана на предпоследното място в Б група и 10 кръга преди края на първенството е на 6 точки от спасителната зона. Продължаваме да се борим и каквото сабя покаже, заяви старши треньорът на отбора. Има още мачове, ще се стремим да спечелим оставащите и да наваксаме пропуснатите точки у дома при гостуванията, добави Радостин Димов.