С 10 нови Добруджа ще се бори за спасението и честта на Добрич и клуба

Новите футболисти в отбора бяха официално представени днес и получиха своите екипи от старши треньора Радостин Димов.

С 10 нови Добруджа ще се бори за спасението и честта на Добрич и клуба

На 10 нови имена ще разчита Радостин Димов през пролетта. Селекцията ясно показва, че Добруджа няма да се примири с предпоследното място в класирането и ще опита да навакса петте точки, които делят жълто-зелените от чертата.



Отборът на Добрич се подсили с атакуващия халф на ЦСКА Владислав Узунов, двама от  Ботев (Пловдив) - Християн Казаков и Владимир Айтов, двама от Калиакра - нападателя Георги Станчев - Гонзо и халфа Александър Попов, двама от най-големите таланти на Черно море - юношеските национали Николай Минков и Стефан Иванов, двама вратари - Злати Златев, който е бил в школите на ЦСКА, Спартак (Варна) и Черно море и се присъедини към отбора тази седмица и Николай Банков, който се завърна в родния клуб след успешна кариера по терените на А и Б група.

След година лечение на контузия в игра се завръща нападателят Кристиян Петков, с който новите стават 10.

Днес те получиха официално пред медиите своята състезатлна фланелка. Отсъстваше единствено левият бек Стефан Иванов, който е контузен, но ако се възстанови скоро, ще се разчита и на него като преотстъпен от Черно море.


Кристиян Петков се завръща в игра след година лечение на контузия. В контролите той показа, че се намира в отлична форма и отбеляза два красиви гола.


Георги Станчев - Гонзо


Владимир Айтов

Николай Минков

Владислав Узунов

Християн Казаков