Добруджа гостува на Левски за купата

Нов треньор дебютира начело на сините срещу отбора от Добрич. Георги Андреев призовава добричлиите в София за подкрепа в този решителен мач.

Добруджа гостува на Левски за купата

Двукратният носител на трофея Добруджа гостува на Левски (София) на 1/4-финалите за Купата на България по хандбал за мъже в неделя, 14 февруари. Мачът ще бъде в столицата, тъй като отборът от Добрич е трети в мъжката А хандбална група, а съперникът е седми. Битката за влизане във финалната четворка ще започне в 15.00 часа в "Арена Армеец".




От началото на тази седмица за треньор на Левски бе назначен Николай Георгиев - Кайо. Той направи много успешна треньорска кариера в Португалия, а през последните години бе кондиционен треньор в български футболни отбори.

Очаква ни труден мач, излизаме срещу мотивиран отбор, който през паузата се подсили с чужденци, отбеляза Георги Андреев - президент и треньор на ХК Добруджа. Ние обаче също сме пределно мотивирани да победим и да се класираме за финалната четворка, добави той. Това е един от най-важните мачове за сезона, затова призовавам всички добричлии в София за подкрепа в неделя, добави Георги Андреев.

На този етап подготовката на отбора върви по план и няма контузени хандбалисти в Добруджа.

Победителят от Левски - Добруджа ще се изправи на 1/2-финал в Бургас срещу победителя от 1/4-финала между Левски (град Левски) и Фрегата.