Уцелете десятката с БАСФ

Нова година, нов сезон, нов късмет. Всяко ново начало е изпълнено с новогодишни обещания и добри намерения. На старта на новия сезон сме изпълнени с енергия и нов заряд за предстоящите предизвикателства. Ние от БАСФ оставаме верни на имиджа си винаги да сме в крак с вашите нужди и да предлагаме актуални продукти и изненадващи предложения.

Уцелете десятката с БАСФ

Новата 2016 година за всички нас ще бъде освен високосна, и много специална, защото ние от БАСФ ще продължим да залагаме на изпълненото със символика число 10. Година след емблематичния 10-годишен юбилей от новото начало на Агроотдела ще ви помогнем буквално да уцелите десятката с офертата ни в житни кулутури. Началото ще поставим с нов продукт, който пазарът очаква от 10 години. Новият Голям хербицид за житни култури  Биатлон® 4D ще бъде в България през 2016. Хербицидът е доказан в Германия с четирите си измерения: 1D. Изключителен контрол на над 80 широколистни плевели, включително трудни за контрол от други хербициди като великденче, мак, теменужка, лапад, метличина; 2D. Регистрация от 3-ти до флагов лист; 3D. Гъвкавост спрямо климатичните условия; 4D. Отлична смесимост с други продукти.



Хербицид на Европейско ниво, за който за вас, нашите партньори, успяхме да договрим отсътпка от 10% в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ: Капало, Танго Супер, Дует Ултра, Диамант Макс, Алегро. Освен новите продукти и тази година ще ви предложим изборът на познвачите Танго Супер с 10% по-ниска цена до 15 април 2016 г. Най-дългата защита от болести от 5-6 седмици в комбинация с неповторимата СК формулация с газова фаза ще можете да закупите изгодно и през тази година.

Помислили сме и за тези от Вас, които имат проблеми със смесено заплевеляване. Ефикасен срещу властка и овсига - Палас също ще бъде с 10 % отстъпка в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ. И защото заедно винаги е по-хубаво, според проблемите на полето можете да оформите промо пакет: Танго Супер + Биатлон 4 D или Танго Супер + Палас, Промо пакети до 15 април с 10 % отстъпка във всеки от двата продукта.

Любимият 10% бонус пакет Дерби и Дует също ще намери място в годината на 10-ките. Дует Ултра с най-много епоксиконазол на Ултра цена и Дерби Дупер Едно с подобрена формулация и регистрация в ечемик. Ако заложите на избора за фунгицид на немските фермери имаме в портфолиото си Капало-Еталон в Германия, с уникалната Stick&Stay формулация и Диамант Макс - най-иновативния фунгицид от премиум линията AgCelence. 10 е космическото число, затова за нас от БАСФ и за вас нашите партньори 2016 година ще бъде годината на 10-ките. Изберете продукт от офертата ни в житни кулутури и уцелете десятката!

Желаем Ви успешен сезон!

Повече информация на: www.agro.basf.bg