Община Генерал Тошево инициира кампания „Попитай кмета”

Всеки последен работен ден от месеца кметът и неговият екип ще отговарят на въпроси и предложения на граждани от общината

Община Генерал Тошево инициира кампания „Попитай кмета”

Едни от основните приоритети залегнали в Програмата за управление през мандат 2015 – 2019 на кметския екип са публичност и откритост на управлението. В изпълнение на тези цели и съобразно принципите за достъпна и отговорна местна администрация, Община Генерал Тошево ще организира всеки последен работен ден от месеца публична среща между общинското ръководство и граждани на общината. 



Целта на кампанията „Попитай кмета” е чрез диалог да направи гражданите реални участници в управлението, да стимулира активността им, като засили усещаното за принадлежност и ангажираност към намирането на решения на местните проблеми. В рамките на всяка среща те ще могат да отправят питания и предложения към кмета и неговите заместници. Въпроси ще могат да се задават и предварително на служебната поща mail@toshevo.org, официалната страница на общината във Фейсбук, както и на телефон 0887 / 820611. Паралелно с това ръководството ще представя актуалните задачи за месеца и ще анонсира най-важните предстоящи проекти.

Първата среща е предвидена за 29 февруари, понеделник, от 10:30 часа в голямата зала на трети етаж в сградата на общинска администрация Генерал Тошево.