34 двойки и 15 отбора от България и Румъния участваха в коледния бридж пазник на Добрич

Традиционният Коледен бридж пазник на Добрич събра в града в коледните дни 34 двойки и 15 отбора от цялата страна, от Букурещ и Констанца.

34 двойки и 15 отбора от България и Румъния участваха в коледния бридж пазник на Добрич



В двойковия турнир, който бе с най-големите купи, подаръци и награди ликуваха Кремена и Димитър Капитански от Попово, следвани от Венелин Великов /Варна/ и Иван Цончев /София/, а трети станаха многократните медалисти от световни и европейски първенства Румен Трендафилов /Варна/ и Стефан Скорчев - живеещ и работещ в Лондон и пристигнал да уважи специално бридж празника. Четвърти са Стоян Банков и Нано Петров /Варна/, а пети - добричката двойка Милена Николова и Стефан Георгиев.

В отборния турнир с най-вкусните награди ликуваха състезателите на елитния тим КСБ "Радков" /Станислав Недков /Добрич/, Румен Трендафилов, Стефан Скорчев, Радослав Радев /Варна/. На второ място се класира "Титан" /Шумен/ в състав Христо Николов /Шумен/, многократния медалист от световни и европейски първенства Калин Караиванов, Пламен Христов и Любомир Игнатов /всички от Варна/. Трети стана отбор "Чичо Ици" /Попово - Разград/ с капитан Димитър Капитански.

Всички призьори получиха купи, награди и много вкусни подаръци.