Приключи ремонтът по сградата на Общинска служба „Земеделие” в Тошево

Приключиха строително-монтажните дейности по сградата, в която се помещава Общинска служба „Земеделие” в Генерал Тошево.

Приключи ремонтът по сградата на Общинска служба „Земеделие” в Тошево

В рамките на четири месеца бе  извършено конструктивно усилване и обновяване на сградата за административно обслужване на земеделците от региона. В това число - цялостна реконструкция на носещите елементи и покрива, поставяне на хидро и топлоизолации, монтаж на нова ПВЦ дограма. Положени бяха нови подови настилки и врати. Измазани и боядисани са таваните и стените на отделните помещения. Цялостна подмяна претърпяха  санитарните възли,  ел. и В и К инсталациите  в помещенията. Общата стойност на ремонтните дейности възлиза на 180 870 лв с ДДС.



Очаква се в началото на новата 2016 година служителите на земеделската служба отново да се върнат в обновената общинска сграда. 

Финансирането на ремонта се осъществи по Проект „Красива България”, мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места”, като за целта в началото на тази година бе подписано споразумение между Община Генерал Тошево и Министерството на труда и социалната политика.