Да помогнем на Мила да сбъдне детските си мечти!

Мила е ученичка от 10 клас, в ПМГ Иван Вазов - Добрич. От 10 месеца младото момиче е приковано към болнично легло в болница Света Марина - Варна, след като откриват киста, запушила гръбначен канал и затрудняваща дишането. Лекарите са направили всичко по силите си, сега е ред на нас - гражданите.

Да помогнем на Мила да сбъдне детските си мечти!

Съученици на Мила стартират кампания, с която да помогнат на своята приятелка. Открита е дарителска сметка на името на Мила, за да може всеки който има възможност, да помогне.



Всичко започва преди 10 месеца, когато Мила се прибира от олимпиада в Ямбол. Получава болки във врата. След два дни припада и е откарана в добричката болница, където започват проблемите с дишането. Откарана е във варненската болница, където е поставена на респираторно дишане в реанимацията. И така до днес. 

Повече от всичко, Мила иска да се прибере у дома. Но за целта се нуждае от апарат за командно дишане, който да й помага при домашни условия. Подетата кампания цели осигуряване на средства за закупуването му. 

Всички, които искат да помогнат на едно талантливо момиче, могат да го направят като дарят средства по следната сметка:

Дарителска сметка на Мила

Пощенска банка: IBAN BG40BPBI79384060660801

или да оставят сумата при педагогическият съветник в ПМГ Иван Вазов - Пламена Христова. Всички събрани средства ще се внесат по посочената сметка.