Доведи клиент – спечели пари

Добиващата все по-голяма популярност клубна карта на Добрич Easy Club СARD вече предлага нова възможност за финансови бонуси на своите клиенти.

Доведи клиент – спечели пари

Easy Club CARD е картата за отстъпки и намаления на Добрич. Всеки неин притежател може да спестява до 20% от ежедневните си разходи като пазарува в обектите от партньорскaта мрежа на фирмата. Използването й е изключително лесно и не затруднява пазаруването на клиентите.

 

Припомняме, че картата предлага многообразие от възможности за намаления, като е обхваната пълната гама от продукти и услуги – от автомивка, през бельо, фризьорски салон, зоо магазин, ветеринарни услуги, до козметични студия и фитнес. Сред фирмите, които предлагат намаления на притежателите на Easy Club СARD са дискотека Звезда, механа Герана, Джеронимо – бързо хранене, Веник, магазини за цветя Далия, пицария Гардения и много други. Картата важи една година от датата на закупуването й. Цената на Easy Club СARD е 29 лв.

 

Новост е, че от месец май фирмата издаваща Easy Club CARD ще разпорстранява картите по принципите на мрежовия маркетинг. Така всеки, който има закупена карта, може да си върне парите и дори да спечели повече. Ето как става това - препоръчайте картата на свой приятел, познат или роднина, след това му поръчайте/заявете карта с вашият клиентски номер (номера на вашата карта) и Easy Club CARD ще ви изплати по 9 лв. за всяка продадена карта. Натрупаната сума може да се изплозва по два начина: да ви бъде изплатена в края на месеца или да намали цената на поръчаната от вас карта с 9 лв.

 

Повече информация може да получите на http://www.easyclubcard.com