Кристина Христова от Тошево е "Студент на годината" 2015

Национален приз "Студент на годината" 2015 - за постижения в професионално направление - "Изкуства" бе присъден на Кристина Христова от Генерал Тошево.

Кристина Христова от Тошево е "Студент на годината" 2015

Тя се нареди до най-успешните студенти в България, след като снощи в Националния дворец на културата й бе връчен приз „Студент на годината” 2015.



Ето какво сподели Криси в своя фейсбук профил: Най-престижният конкурс за млади хора в България! Тази награда за мен е голяма чест и признание! Благодаря на Националното представителство на студентските съвети за номинацията! Искрени благодарности на моите преподаватели от ВСУ „Черноризец Храбър” за знанията и възможностите, които ми дават! Благодаря на приятелите, на моите родители, които много обичам! Ще уча и ще успея в България, защото това е моята Родина!

Националният приз „Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.