Добрич се включва в националния протест срещу поскъпването на винетките

Всеки, който смята за несправедливо и необосновано поскъпването на винетките, всеки който си чупи колата по разбитите ни пътища, всеки на който му е писнало да бъде манипулиран, залъгван и ограбван от мафията, наречена държавна власт, нека заповяда и изрази тази своя позиция, призовават организаторите на протеста в Добрич.

Добрич се включва в националния протест срещу поскъпването на винетките

Нашият град ще се включи в националния протест срещу поскъпването на винетките в събота, 28 ноември. Сборният пункт е пред стоматологията в 13.00 часа. От там колоната от коли и мотори се отправя по ул. "Отец Паисий", покрай Бакарди, по бул. "Трети март", ул. "Сан Стефано", бул. "Добруджа", бул. "Русия", бул. "25-ти септември".



Припомняме, че добричлии първи излязоха на улицата, за да изразят гражданската си позиция и да кажат НЕ на новите цени на винетките и разбитите пътища в областта. В неделя над 200 превозни средства – леки коли, мотори, микробуси, се включиха в протеста в Добрич, който бе организиран спонтанно във фейсбук, но за разлика от много други подобни инициативи този път недоволството на гражданите не остана само в социалната мрежа, а хората реално и масово излязоха на улицата, за да изкажат своята позиция.