Добруджа приема дубъла на шампиона

В мач от 15 кръг на Б група Добруджа е домакин на Лудогорец 2. Срещата е в неделя, 22 ноември, от 14.30 часа на стадион "Дружба" в Добрич.

Добруджа приема дубъла на шампиона

Подготвяме се целенасочено за неделя, с ясното съзнание, че ни чака важен мач, в който трите точки могат да ни помогнат да се приближим до чертата, коментира помощник-треньорът на Добруджа Калоян Чакъров.



Единственият, който ще пропусне домакинството на Лудогорец 2, е трайно контузеният защитник Николай Илиев, на когото му предстои операция. Всички останали футболисти на Добруджа са здрави, наказани няма.

Основен проблем пред треньорски щаб в случая е разузнаването, тъй като Лудогорец може да използва всички картотекирани футболисти, като сред тях има много играчи от висока европейска класа, струващи стотици хиляди евро, отбеляза Калоян Чакъров. Не знаем кой ще играе срещу нас, затова се концентрираме върху нашето представяне - да излезем максимално концентрирани и мотивирани, да покажем най-доброто от себе си, добави Чакъров. Според него Добруджа трябва да се въползва от два фактора - домакинството и нуждата от точки.

Той подготвя тримата вратари в отбора - Димитър Илиев, Павел Петков и Радостин Симеонов. Добре е когато имаш избор, вратарите в Добруджа работят много сериозно, има сериозно израстване в техните качества, заяви треньорът на вратарите.