Добричлийка е номер 1 в НАП за годината

Главният инспектор по приходите Жени Колева от Добрич бе избрана за “Служител на годината - 2015” на НАП и отличена с грамота, която й връчи министър-председателят Бойко Борисов.

Добричлийка е номер 1 в НАП за годината

Тя се  съревновава за отличието с изявени служители от функция „Контрол” от териториалните дирекции в цялата страна. Конкурсът за служител на годината се организира за дванадесета поредна година, като стремежът на инициативата е служителите в организацията да изберат свои колеги с високи  професионални знания и умения, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси и принос в общата работа на териториалното звено.



В навечерието на професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Бойко Атанасов обяви най-добрите служители на агенцията от основните функции на администрацията - „Контрол”, „Обслужване”, „Събиране”, „Обжалване” и „Обща администрация“.

Жени Колева работи в приходната агенция от 2002 година в сектор „Ревизии и проверки”, а понастоящем е главен инспектор по приходи в отдел „Проверки”. След дипломирането си като магистър по икономика в ИУ Варна, тя придобива и специалност по управление на администрацията.