Кмет, общински съветници и кметове на села се заклеха в Тошево

Днес кметът на община Генерал Тошево Валентин Димитров, избраните кметове на населени места в общината и новите общински съветници положиха клетва при официалното си встъпване в длъжност.

Кмет, общински съветници и кметове на села се заклеха в Тошево

Церемонията започна в 10:00 часа и бе водена от Областния управител на област Добрич д-р Маргарита Новоселска. Тя пожела на всички новоизбрани съветници и кметове отговорно, чрез трудолюбие и смели решения да работят за устойчивото развитие на община Генерал Тошево. Последният кмет връчи кметската огърлица – символ на местната власт, на избрания за първи мандат кмет на община Генерал Тошево Валентин Димитров.



„Всички ние сме тук, защото вотът на жителите на община Генерал Тошево определи това. Тук сме, защото в предизборните си програми всеки един от нас предложи идеи за развитието на общината и те получиха съответната подкрепа. Днес, в качеството си на кмет на общината искам да заявя: Само заедно можем да бъдем отговорни за бъдещите успехи на Генерал Тошево и региона”, каза в залата новоизбраният кмет Валентин Димитров.