Стотици добричлии пожелаха победа на Йордан Йорданов

Йордан Йорданов: Благодаря на всички, които тръгнаха заедно с мен по пътя на промяната!

Стотици добричлии пожелаха победа на Йордан Йорданов


Стотици добричлии се отзоваха на поканата на кандидата за кмет Йордан Йорданов и изпълниха зала „Добрич“. Срещата премина под формата на дискусия, в която гражданите свободно изказаха своите очаквания, притеснения и мнения и отправиха въпроси към своя фаворит за нов кмет на Добрич, а той от своя страна отново искрено и конкретно отговори на всички.




Специално за да заявят своята подкрепа към Йордан Йорданов, гости на събитието бяха вицепремиерът и председател на „България на гражданите“ Меглена Кунева, проф. Даниел Вълчев и депутатите Настимир Ананиев, Антони Тренчев и Димитър Делчев. Те обещаха на добричлии кметът Йордан Йорданов да има пълната подкрепа на държавата.


Ще върнем младите хора в града, ще намерим инвеститори, ще гарантираме сигурността на хората, обеща Йордан Йорданов.

Гарантирам ви, че от понеделник този град няма да се управлява повече еднолично, заяви той. Според Йорданов липсата на мнозинство в общинския съвет е в интерес на гражданите, защото вече ще има дебати при вземането на всички решения.

От понеделник градът вече няма да се разделя на център и периферия, ще се обърне еднакво внимание на всички квартали, заяви кандидатът с номер 1 в бюлетината.

В Общинска администрация работят професионалисти, които нямат нищо общо с политиката, работата на тези хора не е застрашена при моето избиране за кмет, разсея тези неверни слухове Йордан Йорданов.

Той подробно обясни с какви действия като кмет ще привлече нови инвеститори в Добрич. Една от конкретните му идеи е създаването на IT център в нашия град, който ще осигури много и добре платени работни места на млади специалисти.

Младежи и пенсионери, мъже и жени, хора от целия политически спектър, хора с различни професии обещаха в неделя да гласуват с номер 1 в бюлетината за човека, успял да обедини гражданите на Добрич - Йордан Йорданов.

Димитрина Германова - финалистка от детската Евровизия