Добруджа и Верея играят в петък в Добрич

В мач от 13 кръг на Б група Добруджа приема Верея (Стара Загора) утре, 30 октомври, от 14.30 часа на стадион "Дружба" в Добрич.

Добруджа и Верея играят в петък в Добрич

След като за мача преди седмица старши треньорът Радостин Димов разполагаше само с 10 полеви футболисти, сега той ще има малко повече опции в избора на състав и схема на игра. Александър Йовчев и Петко Цанков вече са възстановени от контузии и готови за игра, а Костадин Ничев се завръща след изтърпяно наказание.




Предстои ни много важен мач, с оглед на загубата ни от Пирин (Разлог), заяви Радостин Димов. Всичко друго освен победа ще заличи предходните положителни резултати, смята старши треньорът на Добруджа. Верея е отбор, който заслужава уважение, с добри и опитни футболисти, но ние имаме потенциала да победим, коментира Радостин Димов.

Той призова хората в Добрич за подкрепа. При предишния ми престой тук на наши домакински мачове във В група имаше по над 3 000 зрители, отбеляза Радо Димов. Призовавам феновете на Добруджа да се завърнат на стадион "Дружба", имаме нужда от тяхната подкрепа, заяви старши треньорът на жълто-зелените.

С 9 точки в актива си Добруджа все още е под чертата, но вече много близо до спасителните места. Верея е на седмо място с 18 точки.

След утрешния мач, за Добруджа остават още 4 през тази година. 16 и 17 кръг, които реално се явяват от пролетния полусезон, се изтеглят за 2015 г. След мача с Верея, Добруджа ще гостува на Спартак (Плевен). След това в Добрич последователно ще гостуват Лудогорец 2 и Литекс 2. В началото на декември Добруджа ще гостува на Нефтохимик в последен мач за годината. Така през есента ще се изиграят 17, а през пролетта 13 кръга на Б група.