Коя красавица да спечели наградата - решавате вие!

13 очарователни дами отново ни доказаха, че добричлийки са най-красивите жени - участниките в съвместната игра на Добрич Онлайн и фотографа Ерджан Бекир. Всички те заслужават да спечелят, но наградата е само една и победителката ще определите вие - нашите читетели. За да подкрепите вашата фаворитка, трябва да харесате снимката й. Гласуването продължава до 14.00 часа на 2 ноември. Участничката, събрала най-много харесвания, ще спечели наградата, предоставена от професионалния фотограф Ерджан Бекир - професионална фотосесия в студио или навън в Добрич, с времетраене около 2 часа, като моделът ще получи 20 броя обработени кадри. Запознайте се с участничките в играта, подредени по азбучен ред и подкрепете вашата любимка:

Коя красавица да спечели наградата - решавате вие!
 


Ани Ехиян, 30 г.






 


Виолета Якова, "Жената до 40 години е красива, след 40 става и умна."




 


Гергана Пенкова, 29 г. "Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."




 


Дияна Енчева, 32 г.




 


Елена Димитрова, 20 г. "Вярвай в трудни моменти, смей се когато тъжиш, лесно е глава да отпуснеш - трудно е да победиш!"




 


Емине Бейзат, 23 г.




 


Ирена Колева, 28 г. "Максимата към коя която се придържам е Бъди ЧОВЕК, а не човече!"




 


Красимира Димитрова, 36 г. "...има неща, които е по-добре да си останат невидяни и други, които е по-добре да си останат ненамерени." - Стивън Кинг 




 


Никол Михайлова, 13 г. "Много ми харесват фотосесиите, които правите. И много ще се радвам да стана ваша клиентка."




 


Полина Иванова, 21. "Участвам, водена от чисто любопитство и от предизвикателство към фотографа."




 


Преслава Димитрова, 30 г. "Искам да спечеля, защото винаги съм се чудела как ли се чувстват фотомоделите пред обектива."




 


Славяна Димитрова, 30 г.




 


Цветелина Михнева, 30 г. "Ето това е мисълта, която ме описва най-точно: "Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утре е нов ден и вярвам в чудеса." - Одри Хепбърн"