Добруджа ще разчита на 11-3-2 срещу Пирин

11 здрави полеви футболисти, 3 юноши и 2 вратари - това ще бъде групата за мача в Разлог.

Добруджа ще разчита на 11-3-2 срещу Пирин

3 контузени и 1 наказан ще пропуснат гостуването на Добруджа на Пирин. Голамайсторът на отбора Костадин Ничев е лишен от състезателни права за една среща, заради натрупани картони. Защитникът Николай Илиев е трайно контузен и най-вероятно няма да го видим в игра в оставащите есенни срещи. Александът Йовчев няма да пътува за Разлог, но травмата му не е тежка и той ще се завърне за домаминството на Верея на 30 октомври. Тогава в групата има възможност да попадне и халфът Павел Петков, който лекува контузия от края на септември.



Така отборът от Добрич остана с 11 здрави полеви футболисти. В групата ще бъдат включени 3 юноши от школата и разбира се двамата вратари.

Отново сме с ограничен състав, но ние показхме, че тези проблеми не могат да са причина да не печелим точки навън, заяви старши треньорът Радостин Димов. Отиваме в Разлог с мисълта за нови точки, добави наставникът на жълто-зелените.

Мачът между Пирин (Разлог) и Добруджа е от 12 кръг на Б група, в петък, 23 октомври, от 16.00 часа.

Домакините са точно над чертата с 11 точки. Добруджа има 2 по-малко и ще се опита да продължи успешната си серия от 3 поредни мача без загуба. В тях тимът от Добрич допусна само 1 гол и то от дузпа.

В долната половина на таблицата вече е доста сгъстено, със спечеление 5 точки в последните 3 мача вече сме много близо до чертата и при победа в петък ще излезем над нея, отбеляза Радостин Димов.

Старши треньорът на Добруджа смята, че силната серия на отбора се дължи на дух, непримиримост и себераздаване на футболистите до последната минута.