Йордан Йорданов: За да сме фактор, трябва да се гласува!

Йордан Йорданов: За да сме фактор, трябва да се гласува, направете го на 25 октомври, не оставайте друг да определя бъдещето ни.

Йордан Йорданов: За да сме фактор, трябва да се гласува!



Децата ни са прелетни птички-чакат лятото, за да поработят няколко месеца, нямат друга алтернатива в Добрич. Това споделиха живеещите в района на Хуманитарна гимназия на среща с кандидата за кмет Йордан Йорданов и кандидати за общински съветници от листата на Реформаторски блок Добрич. Най-големият страх на хората остава дъжда, не само заради спомена, а и заради многото несвършена работа. Дори при последния дъжд отново имаше наводнени мазета, защото водата бълва от канализацията, казаха живеещите в  най-ниските части. Мъжете правят дежурства покрай дерето, когато вали по-силно. Вече никой не вярва на обещания. Цяла година се питаме, защо не ни предупредиха, след многото ходене по мъките, знаем отговора, защото не сме фактор, защото не сме им важни на местната власт , бяха категорични хората.


За да сме фактор, трябва да се гласува, направете го на 25 октомври, не оставайте друг да определя бъдещето ни, каза на присъстващите кандидатът за кмет Йордан Йорданов. Резултатът не е предрешен, може да вървим напред, за да имат решение проблемите на града ни.  Аз не правя обещания, не раздавам красиви думи, защото само с делата си човек  доказва намеренията си, каза още кандидатът с номер 1 в интегралната бюлетина.