Йордан Йорданов: Необходим е по-строг контрол при изпълнение на обществените поръчки

Йордан Йорданов: Необходим е по-строг контрол при изпълнение на обществените поръчки, за да спре практиката „ремонт на ремонта”

Йордан Йорданов: Необходим е по-строг контрол при изпълнение на обществените поръчки



Активност и диалогичност, това е необходимо, за да е общината ефективна, казаха на среща с кандидата за кмет Йордан Йорданов работещите във фирма „Булмат”.

За да останат хората в Добрич, трябва да се създадат условия за откриване на работни места, трябва да има по-строг контрол при изпълнение на обществените поръчки, за да спре практиката „ремонт на ремонта” и по този начин да се гарантира по-разумно и отговорно харчене на общински пари, каза Йордан Йорданов.

Всичко това е заложено в програмата на реформаторите в Добрич, но не като думи и обещания, а като реално изпълними цели, зад които стои целенасочена и смислена работа, категоричен е кандидатът за кмет.

Работещите в добричката фирма настояват и за по-строг контрол при изпълнението на наредбите, за да се осигури нормална и спокойна среда за живот в града ни. Йорданов обясни, че един от основните приоритети в програмата е сигурността, това може да се постигне с обособяване на общинска полиция, чиято основна цел е именно да следи за спазване на наредбите, гласувани от Общински съвет. Общинската полиция ще гарантира, че правилата няма да останат само на хартия.