Атанас Атанасов се срещна с работниците на две добрички фирми

Кандидат кметът от ПП АТАКА Атанас Атанасов проведе среща с работниците на фирмите „Ив-ел” и „Елпром – ЕТ АД”.

Атанас Атанасов се срещна с работниците на две добрички фирми

В план-програмата „Бъдеще за Добрич” Атанас Атанасов предвижда разкриване на нови работни места, подпомагане на бизнеса, прозрачност при разпределението на общинския бюджет. „Важно е в управлението да се включат можещи и ерудирани общински съветници, които не се боят да изкажат мнение и да отстояват правата и интересите на обикновеният гражданин”, каза той. „В нашата листа за общински съветници не са включени само членове на АТАКА. Така искаме да осигурим разнообразие от възгледи и идеи”, коментира Атанасов. 



Според него е важно Добрич да спре да се обезлюдява. За целта е нужно стимулиране на бизнеса, който от своя страна да подсигурява работа за младите. „Предвиждам мерки за запазване на лекарските кадри в града и подпомагане на младите специалисти. Крайно време е да се обърне внимание и на крайните жилищни квартали. Там няма улично осветление, мръсно е, няма детски площадки и градинки.”

Един от проблемите за хората, които работят в „Ив-ел” и „Елпром-ЕТ АД” е липсата на градски транспорт до работното място. „Ние работим в индустриална зона, а няма спирка на градски транспорт. В съседните предприятия работят още стотици хора, които не могат да стигнат до работа. Искаме да се оплачем и от „рекета” на частните охранителни фирми  в училищата и детските градини. Не смятаме да плащаме за охрана и играчки на децата си под формата на дарения. Защо в градският парк са похарчени десетки милиони, а ние и децата се чувстваме в опасност. Плачевно е състоянието на бул.”Добричка епопея” – дупки, без улично осветление, опасни подлези, а там движението е натоварено и живеят млади семейства.”

Атанас Атанасов обеща да работи в полза на гражданите и помоли всички да гласуват за него на предстоящите избори с номер десет в бюлетината.