Спечелете професионална фотосесия!

Искате ли да се почувствате като професионален фотомодел? Искате ли да покажете своята красота, чар и уникалност пред обектива на професионален фотограф? Искате ли да се насладите на една професионална фотосесия? Тази възможност ви се предоставя от Добрич Онлайн и фотографа Ерджан Бекир.

Спечелете професионална фотосесия!

В играта могат да участват всички наши читателки от Добрич и областта, които обичат да се снимат. Дамите, които желаят да спечелят наградата, трябва да изпратят писмо на редакционната ни поща info@dobrichonline.com със заглавие foto. То трябва да съдържа снимка, име, фамилия и възраст на кандидатката, а при желание дамите могат да добавят и текст в рамките на едно изречение – представяне, мисъл или обосновка защо искат да спечелят наградата.



Писмата ви очакваме до 21 октомври включително. Победителката ще бъде определена чрез гласуване от читателите на сайта Добрич Онлайн.

Наградата се предоставя от професионалния фотограф Ерджан Бекир. Преди да се завърне в родния Добрич, той е работил с успех в чужбина, включително и за MTV в Кипър. Занимава се със сватбена, модна, семейна, детска и арт фотография. Той е автор на фотосесиите в рубриката на Добрич Онлайн “ЩРАК!“, която може да разгледате (ТУК).

Наградата е професионална фотосесия в студио или навън в Добрич – например в парка, на гарата или на което и да е избрано от победителаката място в града. Снимките продължават около 2 часа. До 2 седмици след това, моделът ще получи 20 броя обработени кадри с допълнителен ретуш, където се налага и филтри при обработката.