Добруджа се готви за втора домакинска победа

Вторият от серията от три поредни мача в Добрич е тази събота от 13.00 часа.

Добруджа се готви за втора домакинска победа

В мач от втория кръг на мъжката А хандбална група Добруджа приема новака Локомотив (Горна Оряховица) в събота, 10 октомври, от 13.00 часа в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрители по традиция е свободен.



На старта на шампионата Добруджа спечели домакинството си на Левски (град Левски) с 38:19, а Локо Горна загуби от Спартак във Варна с 37:28.

Излизаме за победа, категоричен е Георги Андреев - президент и треньор на ХК Добруджа. Той очаква в събота зрителите да станат свидетели на много красив и качествен хандбал, защото съперникът Локомотив (Горна Оряховица) е съставен от голяма част от юношеския национален отбор на България.

От началото на седмицата Джошкун Якубов тренира наравно със своите съотборници, след като месец лекува контузия. Очаква се най-големият талант на добричкия хандбал за последното десетелитие да се завърне в игра срещу Локомотив в събота и да вземе участие в мача. Под въпрос за срещата е Антон Петров, който отбеляза 6 гола във вратата на Левски (град Левски) в първия мач за сезона. Пивотът на Добруджа е получил контузия на тренировка тази седмица и все още не е ясно дали ще бъде готов за игра до мача срещу Локомотив.