АТАКА: Със създаването на фонд "Здраве" може да се реши проблема с липсата на медицински кадри в Добрич

В рамките на предизборната си кампания кандидатът за кмет на Добрич Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници от листата на ПП АТАКА продължиха да се срещат и разговарят с пенсионери и граждани на града.

АТАКА: Със създаването на фонд "Здраве" може да се реши проблема с липсата на медицински кадри в Добрич



В пенсионерски клуб „Брацигово” Атанасов запозна хората, дошли да чуят какво ще промени в общинското управление, с начина и модела, по които може да стане дългоочакваната промяна. Той заяви, че в община Добрич трябва са се предприемат спешни мерки в сферата на здравеопазването, а именно решаване на проблема с дефицита на кадри и създаване на необходимия потенциал от медицински специалисти. Този проблем може да се реши със създаването на фонд „Здраве”. Финансирането му ще се извърши със средства от общинския бюджет, проекти по европейски програми, публично-частни партньорства и дарения.

Необходими са спешни мерки за разкриване на нови работни места, както и мерки за подпомагане на местния бизнес, заяви кандидатът за кмет.

Бяха засегнати хилядите проблеми в града и начина за тяхното решаване.

Срещата продължи с представянето на листата за общински съветници на ПП АТАКА в Добрич.

„Това са хора, които със своя авторитет и професионализъм застанаха зад идеите ми. Хора, доказали се в своите професии – инженери, преподаватели, адвокати и икономисти. Те са посветили кариерите си да помагат на образованието, икономиката, туризма и охраната, а сега искат да помогнат, за да върнем просперитета на Добрич. Ще го направим с бюлетина номер 10” – каза Атанас Атанасов.

„Вие сте гласът на мъдростта и опита, който може да убеди младите да отидат да гласуват. Само така ще променим Добрич към по-добро. Това ще бъде началото, после ще дойде и същинската част – работата”, заяви кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова.   


Илиян Колев от листата на ПП АТАКА също взе думата и обеща, че ще се отнася към проблемите на Добрич с упорство, професионализъм и внимание.

Осигуряването на спокойствие и ред за гражданите на територията на града е един от основните приоритети, бяха думите на кандидата за общински съветник Георги Иванов.