Пенсионерите към Атанасов: Имаме нужда от промяна! Ще ви дадем шанс!

Атанас Атанасов продължава предизборната си кампания, а днес тя включваше среща с жителите на добричкия квартал „Христо Ботев”, Пенсионерски клуб „Христо Ботев” и Певчески клуб „Добруджански глас”.

Пенсионерите към Атанасов: Имаме нужда от промяна! Ще ви дадем шанс!



Кандидат кметът от партия „Атака” Атанас Атанасов и днес доказа толерантността си към хората от третата възраст, самодейните състави и хората от крайните квартали на Добрич. По време на срещата жителите от квартала имаха шанса да изкажат своето възмущение от досегашното стопанисване на жилищните си квартали, липсата на улично осветление, липсата на адекватна инфраструктура в квартала, апатия от сегашните управници спрямо пенсионерите, тяхното мнение и нужди.  Като най-важни за тях проблеми се откроиха още затлачването на деретата в крайните квартали на Добрич, недобрата или напълно липсваща пътна настилка, липсата на градски транспорт, проблема с уличните кучета, липсата на обособени междублокови градинки (пейки), боклуците между сградите и по улиците.


Хората изказаха и огорчението си от липсата на средства за певческите и пенсионерски клубове в Добрич. Пенсионерите поискаха от Атанасов въвеждането на карти за намаление за градският транспорт, както е в другите градове в България. В момента те нямат автобусна линия, която да свързва квартала с Гробищния парк и градската градина.

Атанас Атанасов обеща, че ако бъде избран за кмет на Добрич, задължително ще се погрижи за хората в неравностойно социално положение. Негов приоритет е диалог с гражданите. Така например, всеки месец той и екипът му ще осъществяват срещи с гражданите от различните части на града. Пенсионерите никога не са били „невидими” в очите на Атанас Атанасов и той обещава да се погрижи за тяхното спокойно и напълно заслужено съществуване.

Срещата завърши с много благодарности от страна на домакините и обещание да гласуват с бюлетина номер 10 на предстоящите избори на 25 октомври.