Разбираш от филми - спечели билети за "Кино Икар"

Билет за двама за кино Икар е наградата във втората съвместна игра на Добрич Онлайн и добричкото кино. Този път ще проверим вашите кино познания с няколко интересни въпроса. Двама из между всички дали верни отговори ще бъдат изтеглени след жребий и ще спечелят по един талон за двама за филм по избор в Кино Икар.

Разбираш от филми - спечели билети за "Кино Икар"

1. Кино Икар е първото частно кино в нашия град. Сега то се помещава в Дом паметник „Йордан Йовков”. При първото си откриване през 90-те обаче кино Икар се намираше на друго място в Добрич. Въпросът е: През коя година за първи път бе открито Кино Икар и къде се помещаваше тогава?


 

2. Смъртта на актьора Хийт Леджър води до това, че той не довършва снимките в последния филм, в който участва. Сценарият търпи промяна и в ролята влизат последоватлно Джони Деп, Джъд Лоу и Колин Фарел. Кой е режисьорът на въпросния филм?

 

3. Как се нарича дъщерята на актьора Джон Войт, известен с ролите си във филмите “Среднощен каубой”, “Завръщане у дома”, ”Параграф 22”, ”Влакът – белгец”? Тя е една от най-харесваните жени от екрана днес, а името й очакваме от вас.

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от   тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на въпросите и телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на отговорите е 8 май, неделя, включително. Всички познали ще участват в жребия. Допълнително ще обявим кога ще се тегли той, като всички познали ще могат да присъстват на него.