Времето в сряда

НИМХ: Утре на отделни места над източната половина от страната ще превалява, максималните температури ще са между 11° и 16°

Времето в сряда

През нощта над по-голямата част от страната ще се задържи предимно облачно, главно в Източна България валежите ще продължат. Разкъсвания на облачността ще има над Югозападна България. Ще продължи да духа до умерен, в Източна България и силен североизточен вятър. Минимални температури - между 8° и 13°.



Утре, сряда, над източната половина от страната ще се задържи предимно облачно и на отделни места там слабо ще превалява. В Източна България ще продължи да духа умерен и временно силен североизточен вятър. Над западната половина от страната облачността ще се разкъсва и намалява. Максимални температури - между 11° и 16°, съобщава Агенция "Фокус".

Над Черноморието ще се задържи облачно, но само на отделни места слабо ще превали. Ще духа силен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха - 14°-16°. Температурата на морската вода е 23°. Вълнението на морето ще бъде 3-5 бала.